Vragen?
Bel ons!

Sanitair reparatie


Sanitair reparatie

Sanitair reparatie, elk buts, kras of deuk herstellen wij. Door gebruik te maken van de nieuwste en meest geavanceerde reparatie technieken. Schade die ontstaan is door een verhuizing. Of het laten vallen van een zwaar voorwerp. Het maakt niet uit wij repareren uw sanitair snel, voordelig en vakkundig.

 

Mogelijkheden

Reparatie voor al uw sanitair is mogelijk. Hieronder ziet u een kleine greep uit de vele mogelijkheden.

 

Specialist in sanitair reparatie

Wij zijn alleen gebaat bij tevreden klanten. Om die reden worden onze medewerkers regelmatig bijgeschoold om hun kennis up to date te houden. Door onze goede contacten met leveranciers en fabrikanten. Volgen wij nieuwe ontwikkelingen op de voet. Onze garantie zijn onze medewerkers die u adequaat en vakkundig kunnen helpen. U bent daardoor verzekerd van kwaliteit en deskundigheid. Wij gaan voor het best mogelijke resultaat.
Bent u onverhoopt niet tevreden ook dan krijgt u dezelfde dag nog een oplossing aangeboden. Wij zijn pas tevreden wanneer u tevreden bent.

 

Offerte aanvragen

Binnen 1 minuut vult u geheel vrijblijvend een offerte aanvraag in. Dezelfde dag weet u precies waar u aan toe bent. U kunt aan de rechterkant het invul formulier invullen. En voordat u het weet kunt u weer genieten van uw prachtige vloer.

Waarom nieuw kopen wanneer uw sanitair tegen een fractie van de nieuwwaarde hersteld kan worden.

 

 

Meer informatie over sanitair reparatie

Onze nieuwe site sanitair reparatie