Vragen?
Bel ons!

Reparatie meubelen


Reparatie Meubelen

Reparatie vann meubelen is een vak apart. Door onze lange ervaring en gespecialiseerde medewerkers kunnen wij de meest uiteenlopende meubels repareren. De meubelreparatie werkzaamheden kunnen in vrijwel alle gevallen gewoon bij u thuis worden uitgevoerd.

 

Meubels

Wij kunnen u helpen met de meest uiteenlopende reparatie aan uw moderne of klassieke meubelen. Of dit nu een eetkamerstoel, dressoir, relaxfauteuil, salontafel of bankstel is.

 

Reparatie meubelen – Bankstel

U kunt hierbij denken aan het herstellen van een ingedeukte armleuning. Het verbeteren van het zitcomfort, vernieuwen van de bestaande vullingen of opnieuw stikken van openstaande stiknaden. Maar ook voor het repareren of vervangen van gebroken nosagveren. Een ander probleem wat wij vaak tegenkomen. Is het breken van een spant of voorregel. Bijna elke meubelreparatie is mogelijk en bij u thuis uit te voeren.

Reparatie meubelen – Relaxfauteuil

Een relaxstoel wordt intensief gebruikt. Hierdoor kan het zitcomfort verminderen. Het bedieningspaneel kan stuk gaan.
Of er kunnen andere mankementen aan de fauteuil ontstaan. Omdat dit vaak een dure aanschaf is geweest. Kunnen wij tegen een fractie van de nieuwwaarde de reparatie uitvoeren.

Reparatie meubelen – Eetkamerstoel

Een eetkamerstoel heeft vaak veel te lijden op de houtverbindingen. Deze kunnen na verloop van tijd gaan wijken. Met vaak alle gevolgen van dien. Ook het zitcomfort neemt af in de loop der tijd. Of een spot of poot breekt af.
Vaak is het de meest gebruikte stoel die wat gaat mankeren. En uw andere stoelen zijn vaak nog goed.
Het is dan zeker de moeite om ons in te schakelen.

Reparatie meubelen – Dressoir

Vooral de lades van houten dressoirs kunnen na enkele jaren gaan klemmen. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Bijvoorbeeld het slijten van de rollagers in de ladegeleiders of het werken van het hout.
Een ander probleem kan zijn dat de scharnieren uitbreken. Of de deurtjes scheef gaan hangen en eigenlijk opnieuw gesteld moeten worden. Wat wij ook vaak zien zijn kleine beschadigingen door het aanstoten met een stofzuiger. Of door gewoon algemeen gebruik. Dit is vaak eenvoudig op te lossen door ons.

Reparatie meubelen – Eettafel

Door het omvallen van een brandende kaars of het ruw neergooien van de autosleutels. Kunnen er lelijke beschadigingen ontstaan. Vaak is het geheel schuren en opnieuw lakken een kostbare reparatie. Wij gebruiken spotrepair technieken. Waardoor het mogelijk is om relatief voordelig de tafel plaatselijk te herstellen.

Vernieuwingen

Wij zijn constant op zoek naar verbeteringen en scholen onze medewerkers dan ook regelmatig bij.
Het is belangrijk dat onze medewerkers op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van meubelreparaties in binnen en buitenland. Door goed contact met onze leveranciers zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

 

Offerte aanvragen

Binnen 1 minuut vult u geheel vrijblijvend een offerte aanvraag in. Dezelfde dag weet u precies waar u aan toe bent. En voordat u het weet kunt u weer genieten van uw meubels.
Waarom nieuw kopen wanneer uw meubels tegen een fractie van de nieuwwaarde hersteld kunnen worden.

 

 

Algemene informatie over reparatie meubelen

Onze nieuwe siteĀ reparatie meubelen